ЗАПОЧВАМЕ СЛЕДВАЩОТО 100-ГОДИШНО ПЪТЕШЕСТВИЕ

През март 2013 г. Yanmar лансира новата си стратегия за растеж – да изгради премиум марка. Ключовите думи за това начинание са „Технология-Услуги-Гостоприемност“. Те означават технология на най-високо световно ниво, която компанията е развила през последните 100 години; услуги, които са обмислени от всеки възможен ъгъл; гостоприемство, което предвижда потребностите на клиентите, дори преди те да са ги осъзнали. Съчетавайки трите заедно, компанията ще се опита да предложи решения, които дори надхвърлят въображението на клиентите, и да ги удовлетвори с още една степен отгоре над това, което са си представяли. Основните области, в които компанията действа, са морето, земята и градът. Чрез инженеринг от висок клас, смело планиране и предлагане на нови идеи, компанията цели да се развие като глобална корпорация с дългосрочната цел да увеличи ценността на селското стопанство и риболова като икономически сектори. Издигайки „Летящия Y” като символ на новата си идентичност, Yanmar Group си поставя за цел да бъде глобална марка лидер в производството на храни и енергия и да достигне до невиждани висоти.

ИНДУСТРИАЛНИ ДВИГАТЕЛИ

Създавайки отговорен към околната среда дизелов двигател, който е съобразен с екологичните стандарти за емисиите на САЩ и Европа – най-строгите в света, това направление работи за интеграцията на всяка дейност от разработването до производството и продажбите.

ГОЛЕМИ ДВИГАТЕЛИ

Обединявайки разработването, производството, продажбите и сервиза, това направление приема за свой бизнес модел повишаване на рентабилността на нашите клиенти през целия цикъл на тяхната икономическа дейност.

МОРСКИ ДВИГАТЕЛИ

Заедно с доставките навсякъде по света на икономични и надеждни малки и средно големи двигатели, щадящи околната среда, това направление разширява бизнеса, свързан с производството на лодки от фиброподсилена пластмаса (FRP).

СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА

Това направление, концентрирано върху унифицираната механизация за отглеждане на ориз с използване на най-нови технологии, се опитва да механизира разнообразни процеси в селското стопанство.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

Като пионер в компактните строителни машини, това направление предлага безопасна и комфортна техника, заместваща ръчния труд, за инфраструктурното, индустриалното и жилищното строителство.

ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ

На пазара на климатични системи и електрогенератори това направление осигурява комфортна среда за живот чрез високоефективни системи, щадящи околната среда.

КОМПОНЕНТИ

Притежавайки и развивайки основни технологии за „предаване на мощност“ чрез агрегати като предавателни механизми и хидравлични компоненти, това направление навлиза на съвсем нови пазари.